Vip VB sims 2
3 posters
Страна 1 of 1
Ko treba da ispadne?
Vip VB sims 2
Od juce igram vip velikog brata u sims 2, 8 ukucana:Aleksandra Kovac, Miki Djuricic, Jelena Jankovic, Milan Kalinic, Jelena Karleusa, Gru, Gorica Nesovic i Cedomir Jovanovic. Za prvih 4 dana(sims vreme) smuvale su se Karleusa i Jelena Jankovic, zezali su Miki se zaljubio u Jelenu Jankovic, dobili su kompijuter jer su ispunili nedeljni zadatak da svi zajedno imaju 25 body skill points itd. 4. dana su nominacije, najvise nominacija imaju Cedomir Jovanovic 3 i Jelena Jankovic takodje 3, oni su prvi nominovani i jedan od njih ce za 4 sims dana napustiti kucu, najverovatnije po nasem vremenu danas, ako igram kao sto umem.
Glasajte!!!
Glasajte!!!
Re: Vip VB sims 2
E znam decka koji tvrdi da igra pravog VB na simsu, a ja napravim kucu u fazonu vb i ubacim likove i to je to.
Kako si to sve uspeo da izvedes? glasanje za izbacivanje, zadatke...
*Martica*- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 171
Registration date : 08.11.2008
Pa zadaci su najmanje bitni vec sam gore napisao zadatak, nominacije po onome koliko koga vole, a ispadanje po ovome ovde, posto imam sifru kojom mogu svasta da uradim onaj ko treba da izleti ce umreti tj pojesce ga nistavilo. hehhe
Hehehehe..BAs si ga smislio...
*Martica*- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 171
Registration date : 08.11.2008
Jelena Jankovic je bog sam zna kako izasla iz kuce neka bude da je svojevoljno, a ispao je Cedomir J.
Aleksandra Kovach ceka dete Milana Kalinica, ali oni nisu zajedno.
Miki Djuricic je nakon kratke veze sa Karleuseom pretuko istu sto se ponovilo jos 3 puta.
Jel zna neko kako da ubacim garderobu u sims onu koju downloadjuem i pojavljuje li se ona kad se prave simsi.
Miki Djuricic je nakon kratke veze sa Karleuseom pretuko istu sto se ponovilo jos 3 puta.
Jel zna neko kako da ubacim garderobu u sims onu koju downloadjuem i pojavljuje li se ona kad se prave simsi.
Alex ::Jelena Jankovic je bog sam zna kako izasla iz kuce neka bude da je svojevoljno, a ispao je Cedomir J.
e ja znam..idesh na My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads i tu kopirash ono shta hocesh, nacicesh kad budesh pravio choveka..
ako si skinuo sa oficijalnog sajta, samo instalirash
probaj, pa ako nece, javi se
nece da me registruje na njihov forum, ajde ako hoces daj mi tvoj username i pasvord ili da ti ja dam podatke da probas da me regujes.
Страна 1 of 1