Clanovi foruma
+14
bad girl
Majchee
Majche Vaznemaljche
sajko_4ever_and_ever
InEeEsSsS
Suzzily
fall out girl
Anchica94
*M_a_r_t_a*
jatzy
Lelitza92
Alex
coka[92]
Dacika Macika=)
18 posters
Страна 1 of 1
Clanovi foruma
Ovde se mozete predstaviti ostalim clanovima foruma!
Dacika Macika=)- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 141
Registration date : 08.11.2008
Re: Clanovi foruma
Ja sam Aleksandar 92. god idem u matematicku gimnaziju u Leskovcu obozavam reality show-ove ni sam ne znam koje sve pratim.
Slusam rap,pop.r'n'b,hip-hop....
Omiljeni pevaci Britney Spears, Ivana Pavlovic i Lill Wayne.
Sve sto vas interesuje mozete da pitate.
Slusam rap,pop.r'n'b,hip-hop....
Omiljeni pevaci Britney Spears, Ivana Pavlovic i Lill Wayne.
Sve sto vas interesuje mozete da pitate.
Cao, ja sam Dragana '93 sam god. iz Panceva sam, idem u gimnaziju(drustveni smer)...
Najvise volim letooooooo, more izlaske, omiljeni grad mi je Kotor i za njega sam bas vezana:))))))))))))))))Takodje obozavam da gledam OT, favoriti su mi SAjko i NIna=) Naravno bez muzike ne bi mogla da zivim, u sushtini mogu sve da slusam osim metala ali najvise volim baladice itd:Pppp
to je to ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte..:******************************
Najvise volim letooooooo, more izlaske, omiljeni grad mi je Kotor i za njega sam bas vezana:))))))))))))))))Takodje obozavam da gledam OT, favoriti su mi SAjko i NIna=) Naravno bez muzike ne bi mogla da zivim, u sushtini mogu sve da slusam osim metala ali najvise volim baladice itd:Pppp
to je to ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte..:******************************
Последњи изменио Dacika Macika=) дана Mon Nov 10, 2008 12:59 am. измењено укупно 1 пута
Dacika Macika=)- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 141
Registration date : 08.11.2008
Alohaaaaaa
Ja sam Lejla...al svi me zovu Lela ili Lelitza,92 sam godiste...iz Novog Sada sam...idem u Srednju Masinsku skolu...druga godina...
Opicena sam kao i svaki Masinac...obozavam da se druzim,zajebavam...u takvom sam drustvu...kod mene u razredu ima 17 crazy momaka..i ja sam 18-ta-devojka....kolovodja XDD
Ondaa..od muzike slusam sve i svasta...obozavam grupu Tokio Hotel...omiljeni pevac i idol mi je Marchelo..pored njega obozavam Eminema,Elitne Odrede...PCD...to bi bilo toooo
Obozavam OT....i nadam se da ce mi se posreciti da odem na tu Galu...i da vidim mog favorita od samog pocetka...naravno SAJKA...pored njega liqsha mi je i Ana...tako da..to su moji favoriti...
Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte...tu sammm
Peace ppl <3
Ja sam Lejla...al svi me zovu Lela ili Lelitza,92 sam godiste...iz Novog Sada sam...idem u Srednju Masinsku skolu...druga godina...
Opicena sam kao i svaki Masinac...obozavam da se druzim,zajebavam...u takvom sam drustvu...kod mene u razredu ima 17 crazy momaka..i ja sam 18-ta-devojka....kolovodja XDD
Ondaa..od muzike slusam sve i svasta...obozavam grupu Tokio Hotel...omiljeni pevac i idol mi je Marchelo..pored njega obozavam Eminema,Elitne Odrede...PCD...to bi bilo toooo
Obozavam OT....i nadam se da ce mi se posreciti da odem na tu Galu...i da vidim mog favorita od samog pocetka...naravno SAJKA...pored njega liqsha mi je i Ana...tako da..to su moji favoriti...
Ako vas jos nesto zanima slobodno pitajte...tu sammm
Peace ppl <3
Well wakoo:) ja sam jasna iz kv-a sam 91 god ne idem u sql izbacise me pre neki dan:) hahaha sala idem u sum-pejzazna arx mada koga to zanima... E njaojjj mrzi me d akuckam ako vas nesto zanima pitajte:d mwaa
jatzy- Mislis da Sajko lepo peva
- Број порука : 62
Registration date : 11.11.2008
Pa ovako,ja sam Marta,94 sam god. zivim u Novom Sadu
iskrena sam vesela i otkacena osoba xD
sto se tice OT favorit mi je naravno Sajko <3 bez muzike ne bi mogla da zivim,slusam sve zivo...i da treniram dzez balet i jedan od mojih trenera je igracica na Akademiji nadam se da cu uspeti da izvucem karte za Galu...ako vas nes zanima pitajte.KiSess
iskrena sam vesela i otkacena osoba xD
sto se tice OT favorit mi je naravno Sajko <3 bez muzike ne bi mogla da zivim,slusam sve zivo...i da treniram dzez balet i jedan od mojih trenera je igracica na Akademiji nadam se da cu uspeti da izvucem karte za Galu...ako vas nes zanima pitajte.KiSess
*M_a_r_t_a*- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 9
Registration date : 14.11.2008
Eee ovako... Ja sam Ana iz Nisa, 94 sam godiste... Treniram odbojku... Pevam skacem, vristim heh =) pogotovo kad sam u dobrom drustvu! Iskrena sam, druzeljubiva, pozitivna UVEK... Sajka voliiiiiiiiiiiiiiiiim mnooooooooogo! Mnogo mi je sladak! Naravno, on mi je favorit, a uz njega moja imenjakinja Ana! Ako vas jos nesto zanima, pitajte! =)
ja sam sofija iz pancheva, zovu me coka..oozhavam muziku, sviram klavir i bubnjeve (kad je potrebno), sad uchim bass gitaru i tako..pevam po ceo dan, volim zhivotinje, volim da gledam OT kad god mogu, galu nikad ne propushtam, navijam za sajka (naravno), vukashina i djoleta
volim filmove, knjige, zhurke, herceg novi, crtace, vodu i josh puuuno stvari..mozhda se jednog dana i sama prijavim za OT
to bi bilo to, ukratko
i josh jednom pozz za draganu perishic :*****
volim filmove, knjige, zhurke, herceg novi, crtace, vodu i josh puuuno stvari..mozhda se jednog dana i sama prijavim za OT
to bi bilo to, ukratko
i josh jednom pozz za draganu perishic :*****
Ja se jos uvek ne snalazim bas najbolje,tako da ne zamerite ako nesto zeznem E,ovako...zovem se Nina,inace me zovu Pina,Pinka,Piki,Niki,ili kako vam god padne na pamet '91.sam godiste,idem u srednju umetnicku Tehno Art,smer dizajn nakita..sta jos...volim zivotinje puuuno,imam konjica i preslatke macice pa ko hoce neka se javi slusam sve osim narodnjaka..bukvalno..nas stari rok obozavam,strani rok,domaci rep isto onako bas,bas,i tako,sve sto ima dobar beat =))) Sajko mi je favorit definitivno,ali ne zato sto je sladak,lep,najlepsi u kuci itd.(slazem se sa tim ali nije mi favorit zbog toga),vec zato sto ima najbolji glas i najbolji je kao covek tamo!Takodje mi je super i Aleksandar,ali ipak navijam za svog ) mrzim Vukasina,bio mi je extra ali posle one svadje sa Sajkom sve je gori i gori...dakle,Sajko za pobednikaaaa!Jea xD pozzzzzzz svima
fall out girl- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 13
Registration date : 29.11.2008
E,da i ako neko moze da mi pomogne malo kako da sredim profil,ono fazon fotka i to bila bih mu zahvalna
fall out girl- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 13
Registration date : 29.11.2008
Cao ja sam Suzana...Zowu me Suzy, Suki...Iz Sombora sam, da-iz Sonjinog mesta, ali ipak nawijam za Sajka...
`90 sam godishte...
Otkachena sam, opushtena...OBOZAVAM OT i Sajka narawno...
U slobodno wreme gledam reprize OT xexe
POzz za swe koji wole Sajka...
`90 sam godishte...
Otkachena sam, opushtena...OBOZAVAM OT i Sajka narawno...
U slobodno wreme gledam reprize OT xexe
POzz za swe koji wole Sajka...
Suzzily- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 46
Registration date : 30.11.2008
Eh ovako...
Ja sam Ines,drustvo me zove ,,Innaa,, ponekad me nervira taj nadimak . . . '94 sam godiste i iz Vrsca sam . . . Volim muziku i sport . . . Noleta najvise . . . Navijam za Sarica i tako . . . pitajte ako vas nesto zanima
Ja sam Ines,drustvo me zove ,,Innaa,, ponekad me nervira taj nadimak . . . '94 sam godiste i iz Vrsca sam . . . Volim muziku i sport . . . Noleta najvise . . . Navijam za Sarica i tako . . . pitajte ako vas nesto zanima
InEeEsSsS- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 23
Registration date : 06.12.2008
Ja sam Arijana..93 sam godiste...iz Sarajeva sam.....idem u gimnaziju...volim muziku i sport....ugl slusam pop i rock,a ne podnosim turbo folk...sto se tice sporta obozavam Cristiana Ronalda,Fernanda Torresa i Rafaela Nadala....gledam OT,a naravno najvise zbog Sajka.....stvarno je presladak i volim ga puno.... SAJKO <3
sajko_4ever_and_ever- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 1
Registration date : 09.12.2008
ja sam ovde nova jer nisam ni znala da postoji ovaj forum
Ali ovako ja sam Marija 94 sam god iz Svilajnaca mali fini grad blizu Bg-a. Slusham sve shto mi se svidi..i tako..i da obozavam Sajka to en mogu da vam opishem
Ali ovako ja sam Marija 94 sam god iz Svilajnaca mali fini grad blizu Bg-a. Slusham sve shto mi se svidi..i tako..i da obozavam Sajka to en mogu da vam opishem
Majche Vaznemaljche- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
Registration date : 29.12.2008
poz svima... Ja sam Marija iz Svilajnca mali grad tu ej blizu Bg-a....Imam 14 god, i od muzike slusham sve shto mi se svidi...ako
imate neshto da me pitate slobodno
imate neshto da me pitate slobodno
Majchee- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
Registration date : 30.12.2008
E pa evo i ja da se javim,tek sam sad videla da postojiovaj forum....
Ja sam 93 godiste,idem u gimnaziju prirodno-matematicki sam smer....
Volim muziku,slusam rock i pop.....
Posebno volim grupe EKV,Parni Valjak,YU grupu,Riblju Corbu,Van Gogh,Divlje jagode,RHCP,Guns'n'Rose,Nirvanu.......i mnoge druge.....
Otkacena sam,opustena....volim da idem na svirke raznih bendova i tako....
I naravno obozavam Sajka...
neznam sta bih jos rekla......to je to
Ja sam 93 godiste,idem u gimnaziju prirodno-matematicki sam smer....
Volim muziku,slusam rock i pop.....
Posebno volim grupe EKV,Parni Valjak,YU grupu,Riblju Corbu,Van Gogh,Divlje jagode,RHCP,Guns'n'Rose,Nirvanu.......i mnoge druge.....
Otkacena sam,opustena....volim da idem na svirke raznih bendova i tako....
I naravno obozavam Sajka...
neznam sta bih jos rekla......to je to
bad girl- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 3
Registration date : 10.01.2009
Pa ovako..
Ja sam Berina,dolazim iz Novog Pazara...93 sam godiste i sviram klavir...zavrsila sam nizu muzicku..a sada idem u srednju...
kada mi je dosadno po komp-u trazim sveo OT i RBD....naravno favorit mi je Sajko i Djole
pozz za sve muzicare
Ja sam Berina,dolazim iz Novog Pazara...93 sam godiste i sviram klavir...zavrsila sam nizu muzicku..a sada idem u srednju...
kada mi je dosadno po komp-u trazim sveo OT i RBD....naravno favorit mi je Sajko i Djole
pozz za sve muzicare
Berina- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 34
Registration date : 11.12.2008
Ja sam Aleksandra,'92 godište.Iz NS-a sam.Idem u gimnaziju.Slušam Rock i Punk.Trenirala sam odbojku.Obožawam Sajka!To je to!
Alexandra92- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 2
Registration date : 26.04.2009
E pa da pocnem...Ja sam Andrea zivim u Kuli...Treniram odbojku...Sto se tice muzike nisam probirljiva sto znaci da slusam sve sto mi se svidi bilo da je to narodna,strana,rock,itd...Jako sam druzeljubiva,volim upoznavnje,druzenje,smejanje,....Kod osobe mi je najvaznija opustenost i iskrenost,mrzim laz i prevaru kao i dvolicnost...Sto se tice operacije trijumf dva najlepsa studenta su Sajko i Igor...ostali su takodje lepi i slatki ali su mi njih dvoje na prvom mestu...Nadam se da ce biti lepo druzenje ovde
DeA- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
Registration date : 21.12.2009
e.....ja sam Stefani(mrzim svoje ime xD)...iz Stare Pazove sam...95 godishte...idem verovatno gimanziju xD slusham od muzike sve....jedina osoba na ovom svetu koju obozhavam je naravno Sajko......totalno savrshen...volim da izlazim,da bleyim sa drushtvom....itd ne volim da pishem o sebi...sve shto vas zanima pitajte
Cucily <333 Sajka ^_^- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 2
Registration date : 04.07.2010
Страна 1 of 1