Koga ste videli uzivo?
+7
Suzzily
Branchy<3Sajko
Duxy_ZA
The_biggest_Sajko_fan
Lelitza92
Alex
Dacika Macika=)
11 posters
Страна 1 of 1
Koga ste videli uzivo?
od poznatih..?
Dacika Macika=)- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 141
Registration date : 08.11.2008
Re: Koga ste videli uzivo?
Mariju Serifovic, Ognjena Amidzica, Milana Kalinica, Anu Mihajlovski, Mikija Djuricica, Mirijanu Bobic Mojsilovic, Evu Ras, Branka Kockicu...
I ako se racunaju kocerti Rihann-u, Alic-u Keys, Pink i jos xx njih koji dolaze u diskoteke u Le(ali to su narodnjaci).
I ako se racunaju kocerti Rihann-u, Alic-u Keys, Pink i jos xx njih koji dolaze u diskoteke u Le(ali to su narodnjaci).
Tose Proeski,Van Gogh,Zvezde Granda,Beauty Queens,Ana Stanic,Halid Beslic,Partibrejkersi,Neverne Bebe,Alogia,Natasa Bekvalac,Vlado Georgijev,Deen,Seven up (raspala se grupa,jbg)....hmm...Josipa Lisac,Tifa,Hari Mata Hari,Dino Merlin,Al Dino,Cveta Majtanovic (ona mi komsinica Xd)...Stavana Zecevica iz VB-a...Branislava Lecica...
Maa dopisacu jos kad se setim...stao mi mozak XDD
Maa dopisacu jos kad se setim...stao mi mozak XDD
Sasu KOvacevica, Vladu Georgijeva, Lejlu Hot, Nikolu Rokvica, Zvezde Granda, Branislava Mojicevica, BOjana Marovica, Mariju Serifovic, mIrku Vasiljevic, Viktora Savica, Andriju MIilosevica..
Dacika Macika=)- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 141
Registration date : 08.11.2008
Joj ne mogu sada svih da se setim...Novak Djokovic, Zdravko Colic, Zeljko Joksimovic, Natasa Bekvalac, Andrija Milosevic, Eva Ras, Sasa Curcic, Ljubivoje Rsumovic...ma nznm vvise...
The_biggest_Sajko_fan- Mislis da Sajko lepo peva
- Број порука : 94
Registration date : 12.11.2008
Koja iz Discipline Kichme,Gale iz Kerber,Najda iz Smaka,Alogija,Neverne bebe,Riblja Chorba,Divlje jagode,Tanja Jovicevic iz Oktobra 1864,Alen Islamovic,Djordje Balashevic,Zdravko Colic... ali ne samo videla na zhivom nastupu ili na ulici nego se sa neki i slikala i upoznala!to je shto se tiche muzichara koliko sam se setila ali dopisacu josh kad se setim,a od glumaca i ostalih poznatih Andrija Miloshevic,Vuk Kostic.Vojin Cetkovic,Sergej Trifunovic,Nenad Jezdic,Milan Kaliic,Voja Brajovic,Dragan Nikolic,Nebojsha Dugalic,Nebojsha Glogovac,Boris Pingovic,Marko Zhivic,Irfan Mensur(njega vidjam maltene svake nedleje na faxu),Viktor Trojicki,Ilija Bozoljac!
Pevache i grupe sam uglavnom vidjala u Zajcharu na Gitarijadi,na hitovima radija 202,na koncertima u Bg-u,Nishu..,glumce na festivalu "Dani Zorana Radmilovica" u Zajcharu,a tenisere na medjunarodnim teniskim turnirima u Zajecharu,Nishu i Bg-u!
kad se setim josh dopisacu!
Pevache i grupe sam uglavnom vidjala u Zajcharu na Gitarijadi,na hitovima radija 202,na koncertima u Bg-u,Nishu..,glumce na festivalu "Dani Zorana Radmilovica" u Zajcharu,a tenisere na medjunarodnim teniskim turnirima u Zajecharu,Nishu i Bg-u!
kad se setim josh dopisacu!
Duxy_ZA- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 6
Registration date : 11.11.2008
Milana Kalinica,Boru Corbu,Bilju Krstic,Harisa Dzinovica...
Branchy<3Sajko- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 23
Registration date : 12.11.2008
Sonju dawno...Poshto sam iz Sombora a i ona je sad poznata...
I dosta dosta njix...
I dosta dosta njix...
Suzzily- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 46
Registration date : 30.11.2008
Ijaoo puno njih . . . kad bi sad svih setila
InEeEsSsS- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 23
Registration date : 06.12.2008
Gocu Trzan, Zvezde Granda, Bilju Krstic, Viktora Savica, nase odbojkase... Sigurno jos neke...
uhhhh...sta ga ih ima!!!sigurno sada necesve nabrojati:Zdravko Colic,Emina Jahovic,Zeljko Joksimovic,Aca Lukas,Elma,Sejo Boy,zvezde granda,Tijana Dapcevic,FUNKY G,Vlado Georgijev,Neverne Bebe.Regina,Masimo Savic,Ljubivoje Rsmovic.Dobrica Eric,Boris Tadic,Nenad Canak,Bajega,Ana Kokic..
Berina- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 34
Registration date : 11.12.2008
flamingose.rihannu,luisa,zeljka,vlado georgijeva,partibrejkerse,neverne bebe,...ima ih puuuno
Страна 1 of 1