Predlozi
+4
coka[92]
Anchica94
SASHKICA_91
Alex
8 posters
Страна 1 of 1
Re: Predlozi
Ja samo da predlozim ljudima da obaveste jos ponekog za sajt kako bi nas bilo sto vise... jer Nikolu mnogi vole ali ne znaju za sajt...toliko...
Ja bih samo da pitam da li mozete da postavite brzi odgovor? I mozemo li da ubacujemo jos neke smajlije?
Imas dovoljno smajlija ne planiram da kirim forum, a sto se tice brizh odgovora, vazi samo da se podsetim kako phbb forum funkcionise.
Super... Hvala!
I samo, ako mogu da pitam, mogu li da otvorim temu u kojoj cemo se mi, korisnici, predstavljati i malo vise upoznati?
I samo, ako mogu da pitam, mogu li da otvorim temu u kojoj cemo se mi, korisnici, predstavljati i malo vise upoznati?
e to sam i ja htela da kazhem..da otvorite neku temu gde mozhemo da pishemo neshto o sebi, da se bolje upoznajemo, shaljemo slike i to..ja znam da forum treba da se fokusira na sajka, ali na svim drugim forumima postoji tako neshto
Npr. mogao bi malo da se promeni izgled foruma...Ako neko zna da radi u photoshopu, da napravi slicice za poruke da pise ono New, No new i Lock...Onda isto i glavna slika gore na pocetku...
*Martica*- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 171
Registration date : 08.11.2008
Nznm..Kako hoces..Meni je ovako bas obican i nezanimljiv...
Hoce neko da kupimo hopsting i napravimo smf forum sa domenom koji se placa?
to bi kostalo ootpr domen 600 din godina
a hosting oko 300 din mesecno
na 2 ili vise delova.
to bi kostalo ootpr domen 600 din godina
a hosting oko 300 din mesecno
na 2 ili vise delova.
Msm da jos nema potrebe za tim, jer nemamo dosta clanova...Mozda kad se jos malo nakupe...Ali, kako hoces..
Zato sto mi je bolje, da imam smf forum, a ako hocu smf forum ne isplati mi se free hosting, a ako ima ljudi koji bi da ucestvuju u tome sto da ne.
Anchica94 ::Super... Hvala!
slazem se...
*M_a_r_t_a*- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 9
Registration date : 14.11.2008
Evo otvoricu je u TOPIC OFF...
Uuuups... Neko me je pretekao... NEma veze... =)
Uuuups... Neko me je pretekao... NEma veze... =)
Последњи изменио Anchica94 дана Fri Nov 14, 2008 3:47 pm. измењено укупно 1 пута
Anchica94 ::Evo otvoricu je u TOPIC OFF...
Vec ima potvorena...
*Martica* ::Anchica94 ::Evo otvoricu je u TOPIC OFF...
Vec ima potvorena...
Da... Videla sam... Nema veze! ;-)
Tek sam danas saznala za Zvanični fan klub NS. Čestitke
Ono što ne razumem je da ne želiš da ga širiš. Ljudi će čuti pa će doći i to najviše sa operacijatriumf.net . nezvaničnog a najboljeg sajta OT.
Najveću nedoumicu imam na ćirlično pismo u vrhu. Da li to znači da Sajkovi fanovi koji neznaju ćirlicu (ne svojom krivico) nisu dobrodošli ovde?
Još jednom bravo za ideju otvaranja sajta,
Ono što ne razumem je da ne želiš da ga širiš. Ljudi će čuti pa će doći i to najviše sa operacijatriumf.net . nezvaničnog a najboljeg sajta OT.
Najveću nedoumicu imam na ćirlično pismo u vrhu. Da li to znači da Sajkovi fanovi koji neznaju ćirlicu (ne svojom krivico) nisu dobrodošli ovde?
Još jednom bravo za ideju otvaranja sajta,
mirar- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 1
Registration date : 10.01.2009
Страна 1 of 1