Vase misljenje!?
+13
Branchy<3Sajko
jatzy
Different lady
coka[92]
Maky
*Martica*
TonkaS.
mara90n
Alex
Dacika Macika=)
Anchica94
Jowanic@
SASHKICA_91
17 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Vase misljenje!?
pa swe je super!
studenti su stvarno dobri da covek prosto ne moze da se odluci za najboljeg...
ja sam se naravno odlucila za Sajka!<3
studenti su stvarno dobri da covek prosto ne moze da se odluci za najboljeg...
ja sam se naravno odlucila za Sajka!<3
Jowanic@- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 9
Registration date : 08.11.2008
Re: Vase misljenje!?
Sve je super, i studenti su svi okej:P
Dacika Macika=)- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 141
nije...nemoj tako....i danijel je ok...samo sto ga neki ne kapiraju...
sajko
sajko
Jowanic@- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 9
Pa super je,konacno nesto normalno u ovoj zemlji.
Na glavu su mi se popele Zvezde Granda,i narodnjaci.
Malo da se povratimo,steta sto traje samo 3 meseci
Bice jos sezona, a i oni ce nastaviti karijeru.mara90n ::Pa super je,konacno nesto normalno u ovoj zemlji.
ne znam sta neki ljudi imaju protiv Zvezda Granda,neki vole da pevaju narodno,neki zabavno i to je sasvim Ok,u svetu postoji razlicitih muzickih pravaca i svako se odlucuje za onaj koji mu najvise odgovara...iskreno ako hocete ja volim i narodnjake,slagala bih ako bi vam rekla da i to ne slusam,ali naravno volim samo kvalitetnu narodnu muziku....a sto se tice OT,to je stvarno jedna dobra osmisljena manifestacija,po meni slicna velikom bratu samo sto se ovde posle 3 meseca dobija muzicka zvezda,koja zna da peva,igra,i koju ce publika za sva vremena pamtiti.a ne samo kinta i naslovnice po zutim stampama!!!
TonkaS.- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 31
TonkaS. ::ne znam sta neki ljudi imaju protiv Zvezda Granda,neki vole da pevaju narodno,neki zabavno i to je sasvim Ok,u svetu postoji razlicitih muzickih pravaca i svako se odlucuje za onaj koji mu najvise odgovara...iskreno ako hocete ja volim i narodnjake,slagala bih ako bi vam rekla da i to ne slusam,ali naravno volim samo kvalitetnu narodnu muziku....a sto se tice OT,to je stvarno jedna dobra osmisljena manifestacija,po meni slicna velikom bratu samo sto se ovde posle 3 meseca dobija muzicka zvezda,koja zna da peva,igra,i koju ce publika za sva vremena pamtiti.a ne samo kinta i naslovnice po zutim stampama!!!
U vsetu postoji mnogo muzickih pravaca, ali nijedan nije u fazonu provozaj me bmw-om, ostale mi gace kod tebe itd.TonkaS. ::ne znam sta neki ljudi imaju protiv Zvezda Granda,neki vole da pevaju narodno,neki zabavno i to je sasvim Ok,u svetu postoji razlicitih muzickih pravaca i svako se odlucuje za onaj koji mu najvise odgovara...iskreno ako hocete ja volim i narodnjake,slagala bih ako bi vam rekla da i to ne slusam,ali naravno volim samo kvalitetnu narodnu muziku....a sto se tice OT,to je stvarno jedna dobra osmisljena manifestacija,po meni slicna velikom bratu samo sto se ovde posle 3 meseca dobija muzicka zvezda,koja zna da peva,igra,i koju ce publika za sva vremena pamtiti.a ne samo kinta i naslovnice po zutim stampama!!!
Ne radi se narodnoj muzici to je TURBO FOLK.
TonkaS. ::ne znam sta neki ljudi imaju protiv Zvezda Granda,neki vole da pevaju narodno,neki zabavno i to je sasvim Ok,u svetu postoji razlicitih muzickih pravaca i svako se odlucuje za onaj koji mu najvise odgovara...iskreno ako hocete ja volim i narodnjake,slagala bih ako bi vam rekla da i to ne slusam,ali naravno volim samo kvalitetnu narodnu muziku....a sto se tice OT,to je stvarno jedna dobra osmisljena manifestacija,po meni slicna velikom bratu samo sto se ovde posle 3 meseca dobija muzicka zvezda,koja zna da peva,igra,i koju ce publika za sva vremena pamtiti.a ne samo kinta i naslovnice po zutim stampama!!!
Ja moram da kazem da se u potpunosti slazem...
*Martica*- Sajko ti je medju favoritima
- Број порука : 171
Ma sve bi to bilo u redu ali da je u granicama normale,a ne da 90 % ljudi u nasoj zemlji slusaju tu vrastu muzike,a ostali pravci su pali u zaborav.To je vec preterivanje,jer ono nije muzika.
Pa OT daje mogucnost mladim i talentovanim ljudima da se iskazu i izgrade karijeru =)Tako da sve u swemu odlicno je
Maky- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 15
Registration date : 09.11.2008
odlichan show, 100 puta bolji od velikog brata, zvezde granda necu ni da spominjem
svi su bili odlichni, sem ove glupe jasmine, ne znam kako je ovako dugo ostala u kuci..
svi su bili odlichni, sem ove glupe jasmine, ne znam kako je ovako dugo ostala u kuci..
Sama Operacija je fenomenalno zamisljena isto tako realizovana i stvarno mi se sve dopada sve sto oni rade,pocevsi od casova i profesora,preko treninga i ishrane pa ne znam ni ja do Gale npr...
Ko ne bi voleo da ucestvuje u takvom show-u?!
Stoji t da Operacija ima pop karakter,ali sto se tice narodnjaka ili turbofolkera kako god-i oni su prisutni tamo pa bar kao gosti u emisijama (Mozak,Najgori od sve dece),jer je nasa zemlja takva da su oni neminovni i ima ih svuda...Od njih ne mozezte pobeci!
Uglavnom uzivam dok gledam studente i ne propustam ni jedan termin ...
NIKOLA <3
Ko ne bi voleo da ucestvuje u takvom show-u?!
Stoji t da Operacija ima pop karakter,ali sto se tice narodnjaka ili turbofolkera kako god-i oni su prisutni tamo pa bar kao gosti u emisijama (Mozak,Najgori od sve dece),jer je nasa zemlja takva da su oni neminovni i ima ih svuda...Od njih ne mozezte pobeci!
Uglavnom uzivam dok gledam studente i ne propustam ni jedan termin ...
NIKOLA <3
Different lady- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 12
Registration date : 11.11.2008
Studenti su vrhunski...msm ima onih sto odskacu ali dobro swe u swemu oke:) ali izdvojila biH ove najboljee SAJKA,sonju,vukasina i miku:/
jatzy- Mislis da Sajko lepo peva
- Број порука : 62
pa glas ima pfff razvaljuje...Alex ::Hvalabogu neko ko voili Mikanu.
jatzy- Mislis da Sajko lepo peva
- Број порука : 62
Joj,swi su extra,ali Sajko je the best!!!ZAKON:))))
Branchy<3Sajko- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 23
Registration date : 12.11.2008
ja mislim sve najbolje studenti da se biralo stvarno nije moglo bolje svi fenomenalno pevaju i tesko je izbaciti bilo koga a sada postaje sve teze sto se tice zvezda granda nemam nista protiv i ja gledam ali operacija trijumf je neuporedivo bolja mislim kako pevcaju odvrtano pola iz zvezda granda a onaj sasa popovic na sva usta pljuje ot mislim strasno s kojim pravom pricaju iz zg da iz ot ne znaju da pevaju...zasu
Sajkovo_Sunashce- Pogleda po nekad Operaciju Trijumf
- Број порука : 17
Registration date : 13.11.2008
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2